IĞDIR / MERKEZ - Alikamerli İlkokulu

Alikamerli İlkokulu

ALİKAMERLİ MAH. 1003.CÜ SOKAK. NO.48 MERKEZ/IĞDIR
Vizyon
VİZYONUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZ; IĞDIR ‘IN EN İYİLERİ OLSUN. AHLAKİ DEĞERLERİ KAZANMIŞ BİREYLER HALİNE GELSİN. YARDIMSEVERLİK VE PAYLAŞIM DUYGULARINI KAZANMIŞ OLSUN. OKULUMUZ; ÖĞRENCİLERE ÖĞRETMENLERE VE VELİLERE HER TÜRLÜ İMKANI SAĞLAR HALE GELSİN. ÇEVRENİN BİLİM KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ BİR OKUL OLSUN. BİLGELİĞİN ADI OLSUN. ÇÜNKÜ HER ŞEY İSTEMEKLE BAŞLAR
Misyon
MİSYONUMUZ; BİZ ALİKAMERLİ ORTAOKULU AİLESİ OLARAK TÜM ÖĞRENCİLERİN AHLAKİ DEĞERLERE SAHİP; VATANINI MİLLETİNİ SEVEN VE FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞAN, BÜYÜKLERİNİ SEVİP, KÜÇÜKLERİNİ SAYAN, YALAN SÖYLEMEYİP DOĞRULUKTAN AYRILMAYAN, BİZE SICAK BİR EĞİTİM YUVASI OLAN OKULUMUZUN ARAÇ-GEREÇLERİNE SAHİP ÇIKAN, KORUYAN, AİLESİNDE VE ÇEVRESİNDE SEVİLEN, DERSLERİNDE ÜSTÜN BAŞARILAR SERGİLEYEN, ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ TEKNOLOJİYİ YAKALAYAN, SORUMLULUKLARINI BİLEN VE YERİNE GETİREN, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI, İNSAN HAKLARINA SAYGILI OLAN, HAKLARINI BİLEN VE KORUYAN BİREYLER OLMALARINI, SAĞLAMAK İÇİN VARIZ.
Başarılar
OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1945’de açılmıştır. Bölge Okulu Niteliğinde Eğitim-Öğretime Başlamıştır.2001 Yılında Ek Olarak Bir Bina Daha Yapılmıştır. 2001 Yılına Kadar Üç Ayrı Binada Sürdürülen Eğitim-Öğretim 2001 yılında yapılan Ek Binada Çatlak Oluşması Nedeniyle Boşaltılmış Olup 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında Mevcut Üç Binada Hizmet Verilmekte iken Eski Binalar Yıkılarak Yerine 5 Katlı 12 Derslikli Ortaokul Binası Yapılmıştır.2013-2014 Öğretim Yılında Eğitim-öğretim Yeni Binada İlkokul ile Birlikte Devam Etmektedir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.30-13-50